.

BURDUR  MEHMET AKİF  ERSOY ÜNİVERSİTESİ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2012-2013 akademik yılında eğitim vermeye başlayan Yabancı Diller Yüksekokulu, toplam alanı 658 m2 olan 1 adet amfi, 4 adet derslik ile 1 adet bilgisayar laboratuvarına ve kütüphaneye sahiptir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Üniversitemize yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerin kendi istekleri ve kontenjan dahilinde bir yıl süre ile isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi vermektedir. Ayrıca Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü ve Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazanan öğrenciler için bir yıl süreyle zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi sunulmaktadır.

Yüksekokulumuz isteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıflarında Ana Ders, Pratik İngilizce, Okuma, Yazma, ve Dinleme ve Konuşma olmak üzere haftada 22 saat İngilizce eğitimi verilmektedir. Zorunlu İngilizce hazırlık sınıflarında Ana Ders, Pratik İngilizce, Okuma, Yazma, ve Dinleme ve Konuşma olmak üzere haftada 24 Saat İngilizce eğitimi verilmektedir.

• Misyon Vizyon
  • Yönetim